ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο Κισαμίτης Φαρμακοποιός κ. Αντώνιος Σταθόπουλος εγκαινίασε το τρίτο κατά σειρά κατάστημά του στην πόλη της Κισάμου και ειδικότερα στην παλιά αγορά της πόλεως, δίπλα από τον ιστορικό Ναό των Αρχαγγέλων.

Στον αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος της Ενορίας μας συμμετείχαν εκτός του Αντώνη Σταθόπουλου και της συζύγου του Εύας Τζεϊράνη, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, ο π. Αντώνιος Κουμής εφημέριος της Ενορίας Πύργου ο οποίος συμμετείχε και στον αγιασμό, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι του Αντώνη και της Εύας και πολλοί άλλοι.

Ο Εφημέριος της Ενορίας μας μίλησε κατάλληλα και αφού ευχήθηκε υγεία, υπομονή και καλές δουλειές, συμπλήρωσε ότι το εγκαινιαζόμενο κατάστημα το οποίο διαθέτει καλιντικά και είδη περιποίησης θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου και κάλεσε τους φορείς αλλά και τον λαό της Κισάμου να βάλουν την πλάτη τους για να στηρίξουν και να αναστήσουν την νεκρωμένη αγορά της Πόλεώς μας.

Στο τέλος όλοι οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τα πλούσια κεράσματα του καταστήματος και ευχήθηκαν στους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους καλή υγεία και κάθε καλό.

Αφήστε μια απάντηση