ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΗΒΟΣ

Προσφάτως, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποφάσισε να  καθιερώσει την πρώτη Κυριακή μετά την Χριστού γέννηση  εκάστου έτους, ως ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του αγέννητου παιδιού. Τι ποιο ανθρώπινη, τι ποιο σωστή, τι ποιο θεολογική και θεάρεστη απόφαση, την οποία χαιρέτησε ο χριστιανικός λαός της Πατρίδας μας.

Όμως, μόλις αυτή η σοφή, θεολογική και πατριωτική  απόφαση της Εκκλησίας έγινε γνωστή ξεκίνησαν οι αντιδράσεις στους κύκλους των αθέων, των υλιστών, των ανίδεων  περί της Ορθοδόξου  θεολογίας, αλλά και περί της αποδεδειγμένης ιατρικώς και επιστημονικώς  αλήθειας, ότι δηλαδή  το έμβρυο από την πρώτη κιόλας ημέρα της συλλήψεως του αποτελεί ανθρώπινη οντότητα, είναι τέλειος άνθρωπος με ψυχή ζώσα.

Ομοθυμαδόν, εν ενί στόματι και μιά καρδία, όλο το κομπολόι  των αδιάντροπων αυτών ανθρώπων, ξεχύθηκε και έβγαλε κατά της Εκκλησίας βόρβορο μίσους και οχετό ύβρεων, για δήθεν προσβολή όπως γράφουν  του γυναικείου φύλου   και ζητούν επίμονα την ακύρωση της αποφάσεως αυτής. Κόμματα, σωματεία, οργανώσεις φεμινιστών και μερίδα του τύπου, εξαπολύουν μύδρους και ύβρεις για επαναφορά στον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό και άλλα παρ’ όμοια. Είναι εκείνοι που θέλουν μια Ελλάδα υποτονική, ανίσχυρη και γερασμένη μέσα από την υπογεννητικότητα της και την εθνική προδοσία, αλλά και μια   Εκκλησία βουβή και αμίλητη και ένα χριστιανισμό που αντί να σώζει και να μεταμορφώνει, να μεταμορφωθεί ο ίδιος σε ένα νεοεποχιτικό κακέκτυπο της αληθινής πίστεως, όπου, μέσα σε πολλά άλλα και πρωτίστως στην άρνηση της Ορθοδοξίας, έκτρωση και ομοφυλοφιλία θα γίνουν αποδεκτές.

Είναι εκείνοι που όψιμα παρουσιάστηκαν και με ανθρωποκτόνο διάθεση υποστηρίζουν έξω από κάθε λογική και ανθρωπιά, ότι το έμβρυο είναι σώμα της γυναίκας!  Ότι το έμβρυο δεν είναι μια μορφή ζωής αλλά ένα όργανο της γυναίκας, το οποίο μπορεί να αφαιρέσει, όπως ακριβός θα αφαιρούσε ένα οποιοδήποτε όργανό της, π.χ όπως  θα αφαιρούσε ένα δόντι σάπιο από το στόμα της.

Και εδώ είναι μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική περίπτωση παραδοχής της ανθρωπιάς του νεοταξικού, καμπαλιστικής προέλευσης, ανθρωπιστικού δικαιωματισμού. Ναι! Είναι δικαίωμά μου να αφαιρώ τα μέλη μου και μάλιστα όχι οποιαδήποτε μέλος, αλλά την μορφή ζωής που είναι ανυπεράσπιστη και δεν έχει καμιά μα καμιά πιθανότητα να γλυτώσει την εξάλειψή της. Δηλαδή, όχι μόνο αφαιρείται ένα έμβιο όν, αλλά το μοναδικό, που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση  έστω και από τύχη να γλυτώσει. Και όλο αυτό βαπτίζεται από εκείνους τους αδιάντροπους, πρόοδος, εξέλιξη και ανθρωπισμός.

Με πολύ απορία διερωτόμαστε. Αλήθεια, ο στυγνός φόνος, η σεξουαλική διαστροφή, ο πανσεξουαλισμός,ο ψευτοφεμινισμός,   και η ισοπέδωση των πάντων ονομάζονται στην Πατρίδα μας εξέλιξη και πρόοδος; Μα υπάρχει άνθρωπος που να συμφωνεί; Υπάρχει υγιείς ανθρώπινος  νους με σώας τας φρένας, να θέλει και να αποδέχεται αυτή την κουλτούρα και εξέλιξη; Υπάρχουν Ελληνικές οικογένειες, σώφρονες, με λογικό και μητρικό φίλτρο που να ασπάζονται τις ιδέες και τις γνώμες αυτών των ταλαίπωρων ανθρώπων, της Νέας παγκόσμιας τάξης και εποχής που προωθούν την ανομία και σκοπό και στόχο έχουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων οι οποίοι εγκλωβισμένοι στα αντιγονικά πάθη τους, δεν θα προβάλουν καμιά αντίσταση στους νέους κυρίους της Νέας Τάξης πραγμάτων οι οποίοι προσπαθούν να οδηγήσουν την ίδη  γερασμένη Πατρίδα μας και τον ελληνικό πληθυσμό της μέσα από τα συντονισμένα σκοτεινά  σχέδιά τους στην συρρίκνωση, στην αφάνεια και την καταστροφή, για να εξαπλωθεί και να κυριαρχήσει το μουσουλμανικό στοιχείο, με τα καραβάνια εκείνων που εισάγουν καθημερινώς  στη χώρα μας.

Υπάρχει Ελληνική καρδιά, μα και γλώσσα, η οποία βλέποντας την θλιβερή κατάσταση την οποία η Πατρίδα μας ζει, πάνω στο θέμα το δημοσιογραφικό, το ηθικό, το παιδαγωγικό και το εθνικό που να σιωπήσει και να ανεχθεί σιωπηλά,τα βρώμικα, ξενόφερτα, σατανικά και επικίνδυνα αυτά σχέδια;

Πατέρες και αδελφοί, όλοι εμείς που ακολουθούμε τα ίχνη του γλυκού Ναζωραίου και τον δρόμο της δισχιλιόχρονης  Ελληνορθόδοξης παράδοσης την οποία  ακολούθησαν οι προγενέστερες γενεές  των προγόνων μας, εμείς που θέλουμε και φυλάγουμε Θερμοπύλες  και μπορούμε να επαναλαμβάνομαι ανά περίπτωση το, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  και το ΟΧΙ, εμείς  που διατηρούμε μυαλό, σκέψη και λογική, ας αντιμετωπίσομε χωρίς φόβο και δειλία όλους εκείνους που ζητούν την κεφαλή της Πατρίδος και της Πίστεώς μας επί πίνακι. Ασφαλώς γνωρίζομε, ότι σε όλες τις  χριστιανικές  εποχές αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα από  την Εκκλησία και το λαό της, τα διάφορα αναφυόμενα   προβλήματα και κακοδοξίες ίσως και μεγαλύτερης έντασης  και πάντα αυτοί οι άθεοι, οι αιρετικοί και οι υβριστές, τους ίδιους μύδρους εξαπέλυαν κατά των αγωνιστών και υπερασπιστών, των πολεμάρχων και των αντρειωμένων.

Γι΄αυτό, με ευγένεια, χωρίς φόβο και δειλία, τους επιστρέφομε τις φράσεις μέσα από το δικό τους φρασεολόγιο. Αναχρονιστές, σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί. Δεν ανήκουν σε εμάς. Ανήκουν σε κείνους που προέρχονται από το σκοτάδι, ζουν στο σκοτάδι και επιθυμούν να κάνουν την Ελλάδα, χώρα σκότους και αθεΐας.

Εμμανουήλ Μπαργωτάκης

Πρωτοπρεσβύτερος – Αρχιερατικός Επίτροπος

Αφήστε μια απάντηση