ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Η νέα εποχή και νέα τάξη πραγμάτων, η παγκοσμιοποίηση, ο οικουμενισμός, η πανθρησκία, ο πανσεξουαλισμός, ο δωδεκαθεισμός, ο υλισμός  και η μασωνία  με όλες τους τις προεκτάσεις είναι μερικά από τα κεφάλια του μιαρού  θηρίου της αποκαλύψεως  που   απόβρασε  ό σκοτεινός  άδης,  το οποίο βρυχάται και  προσπαθεί  με νύχια και με δόντια να διαλύσει και να αφανίσει την Πατρίδα μας την Ελλάδα και την πίστη μας την Αγία. Αυτά φαίνεται είναι  τα μόνα καρφιά στα μάτια του και τα μεγάλα  εμπόδιο στα σχέδιά του. Δεν το ενδιαφέρουν  άλλες χώρες, είτε Ευρωπαϊκές, είτε  ανά την υφήλιο των οποίον η πλημμυρίδα του λαού των είναι  άθεη, αλλόδοξη  ή  υλιστική, χωρίς αξίες, ιδανικά και εθνικοθρησκευτικό  υπόβαθρο.

Μόνον η  Πατρίδα μας το ενδιαφέρει. Η Ελλάδα, η χώρα των ηρώων  και των μαρτύρων, εκείνη που σημάδεψε ο ίδιος ο Χριστός  και οι Άγιοι Απόστολοι με το μαρτύριο και την μαρτυρία τους και τα σημάδια Τους αυτά είναι ευδιάκριτα σε ολόκληρη την Ελληνική  επικράτεια.  Η Ελλάδα που καυχάται και σεμνύνεται για  τον πανάρχαιο πολιτισμό και το μεγαλείο της, αυτή που έκτιζε Παρθενώνες και ερέχθεια   την ώρα που άλλοι λαοί ανά την οικουμένη  ήταν τρωγλοδύτες.  Η χώρα που κρατά  γερά στα σπλάχνα της την Αγία Καθολική και  Αποστολική  ορθόδοξη πίστη του Χριστού μας και εδράζεται, αυτή τη χώρα θέλει το σκοτεινό  θηρίο  να  αφανίσει από προσώπου γης, για  να ξεφορτωθεί  τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της, τις  θείες  λειτουργίες και τα  μυστήρια, τις προσευχές και τις δεήσεις της  που του ανακόπτουν την δύναμη και το τραυματίζουν θανάσιμα.

Φίλοι μου, Έλληνες, Ορθόδοξοι Χριστιανοί.  Δεύτερος  και μεγάλος λόγος που ζητούν το κεφάλι της Πατρίδας μας επί πίνακι  είναι  η Ελληνική γλώσσα και η σοφία της, που οδηγούν στην αναζήτηση της αλήθειας, μακριά από νεοεποχικές επιρροές. Το  θέμα  όπως αποδεικνύεται είναι καθαρά  πρακτικό. Για να περάσουμε όπως λένε   στην νέα εποχή του Υδροχόου, πρέπει ο παλιός κόσμος να εκπνεύσει και ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του παλιού κόσμου ο ελληνορθόδοξος και ο ελληνορωμαϊκός πολιτισμός να μην συνεχίσει να υπάρχει .

Από τότε που οι σιωνιστές αρνήθηκαν τον Χριστό ως μεσσία τους  στον Σταυρό, έχουν αφιερώσει την ζωή των στο να φέρουν τον νέο μεσσία , τον Αντίχριστο, εκείνο που θα τους λούσει με κοσμική δόξα όπως έχουν φανταστεί. Θεωρούν ότι τα γκοίμ με τα εμβόλια θα γίνουν τα δαιμονικά δοχεία και αυτοί οι επικυρίαρχοι, μέσω του μετανθρωπισμού που θα μας κυβερνάνε ως συμβασιλιάδες δίπλα στον αντίχριστο. Έτσι το φαντάζονται, έτσι πιστεύουν  και αυτό περιμένουν.

Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, παιδιά της μίας του Χριστού Αγίας

Εκκλησίας, κρατείστε γερά.  Μείνετε  στις επάλξεις των ωραίων  ελληνορθόδοξων  παραδόσεων  της φυλής μας και να γνωρίζετε ότι έχουμε ισχυρούς και ακατάλυτους συμμάχους, τον Κύριο και την Υπεραγία μητέρα Του την υπέρμαχο στρατηγό του έθνους μας.  Κλείσετε αδελφοί μου τα αυτιά σας στις σύγχρονες, ξενόφερτες και  άθλιες σειρήνες των πονηρών εχθρών μας   και να μην ξεχάσετε ποτέ, μα ποτέ,  ότι είστε απόγονοι Αγίων, Ηρώων και Πολεμάρχων  και πατάμε  σε γερά θεμέλια, στα ιερά  και αγιασμένα χώματα μιας ελληνορθόδοξης χώρας, της Ελλάδας μας.

Αφήστε μια απάντηση