ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

   Χριστέ μου,

    Εσύ είσαι η χαρά της ζωής μου. Εσύ είσαι η καταφυγή μου στα προβλήματά μου. Εσύ είσαι η αναψυχή μου στις θλίψεις μου. Εσύ είσαι η ουράνια ικανοποίηση των αναγκών μου. Εσύ είσαι η υγεία και η ανάρρωση στις ασθένειές μου. Εσύ είσαι το χέρι που με σηκώνει από τις πτώσεις μου. Εσύ είσαι η καθημερινή αναπνοή μου. Πως μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα; Πως μπορώ να είμαι ευτυχής χωρίς το θεϊκό Σου χάδι; Πως μπορώ να νιώθω υγιής χωρίς τη θέλησή Σου.

Γλυκύτατε Ιησού μου, μη με εγκαταλείπεις μόνον στις τρικυμίες της ζωής. Και αν εγώ Σε αρνούμαι με τις πράξεις μου και τα λόγια μου, Εσύ παράβλεψε το και η μακροθυμία Σου ας με αγκαλιάσει.

Χριστέ μου, Σε αγαπώ, αλλά και Σε πικραίνω. Διόρθωσέ με και μην με αφήσεις να απολεσθώ στο χάος. Φώτιζε με  μέ το σωτήριο φώς Σου! Διώξε μακριά μου το σκοτάδι των πειρασμών, των ασθενειών, των λυπηρών και των πτώσεων. Φώτιζε τα παιδιά μας, για να ακολουθούν το δρόμο των εντολών Σου.

Ναι, Κύριε, άκουσε την προσευχή μου και έλα να κατασκηνώσεις μέσα μου, για να νοιώθω πάντοτε δυνατός στη ζωή μου. Σ’ αγαπώ, Χριστέ μου! Κάνε με να το δείχνω καθημερινά με την συμπεριφορά μου και δυνάμωνέ με στην πίστη. Γλυκύτατε Ιησού μου, ελέησέ με και σώσε με.

Αφήστε μια απάντηση