ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΠΕΝΘΗ

Το μήνα Ιουνίου, η Ιερά Μητρόπολή μας  Κισάμου και Σελίνου, έχασε ένα επίλεκτο πρεσβύτερό της τον μακαριστό παπά Γιάννη Γρηγοράκη εφημέριο Σαρακίνας Σελίνου. Ο μεταστάς αδελφός,  ο οποίος ήταν χειροτονία του μακαριστού παππού της Κρήτης κυρού Ειρηναίου, υπηρέτησε πιστά και αφοσιωμένα επί σαράντα και πλέον έτη την Ενορία του και το λαό της κάτω από δύσκολες ή και αντίξοες συνθήκες πολλές φορές.  Υπήρξε οικογενειάρχης  και πνευματικός πατέρας μειλίχιος, καλόκαρδος, ευπροσήγορος και ευγενής και καταξιώθηκε στις καρδιές των ενοριτών του και γενικά εκείνων που τον γνώρισαν και συναναστράφηκαν μαζί του.

Εμείς όλοι οι αδελφοί του συμπρεσβύτεροι, με την κατ’ άνθρωπο θλίψη, κυκλώσαμε την σωρό του, ζητήσαμε την ευχή του και τον προπέμψαμε την αιώνια ζωή και πατρίδα, με την ελπίδα και την συγουριά της συμμετοχής του στην παραδείσια χαρά και ευτυχία.

Στην καλή του πρεσβυτέρα, τα παιδιά και τα εγγόνια του, στους κατά σάρκα συγγενείς του και ορφανεμένους ενορίτες του ευχόμαστε την από ουρανού παρηγορία και στήριξη.  Να έχομε την ευχή του. Αιωνία του η μνήμη και καλή ανάπαυση.

Αφήστε μια απάντηση