ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΝΕΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΉ ΔΙΗΓΗΤΑΙ

Όταν το καλοκαίρι του 2017, περάσαμε από την Κίσαμο με άλλους πολλούς εκδρομείς, διηγήθηκε η κ. Δήμητρα Π. από την Λέρο,  εγώ και η μητέρα μου επισκεφτήκαμε κάποιο ιερό Ναό που βρήκαμε ανοιχτό. Η ξεναγός του Ναού με προθυμία μας ξενάγησε και μας μίλησε για την ιστορία του και τα θαύματά του.  Ακούσαμε ότι ο Ναός είναι του Αγίου Σπυρίδωνος και τα μάτια μας έπεσαν στην παλαιά εικόνα του Αγίου με τα πολλά τάματα και αναθήματα, κέρινα και ασημένια που τα περισσότερα εικονίζουν βρέφη και παιδιά, με τη λέξη ευχαριστώ,τα οποία είτε γεννήθηκαν είτε θεραπεύτηκαν με την χάρη και την πρεσβεία του μεγάλου αυτού Πατέρα.

Τα μάτια μου βούρκωσαν και η ψυχή μου πόνεσε, διότι κι εγώ παρόλο που ήμουν παντρεμένη τέσσερα χρόνια δεν είχα αποκτήσει παιδί. Από ψυχής, μπροστά από την θαυματουργό εικόνα του Αγίου έκαμα θερμή προσευχή μα και τάμα. Άγιε του Θεού, δώσε και σε μένα παιδί και υπόσχομαι ότι θα έρθω ξανά από τη Λέρο, για να σε ευχαριστήσω.

Η κυρία Δήμητρα όπως ομολόγησε, με την βοήθεια του Θεού και την πρεσβεία του Αγίου, απέκτησε πολύ σύντομα ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που τώρα είναι ενός μισή έτους και με πολύ ευγνωμοσύνη κατά το τάμα της, τον Σεπτέμβριο του 2019 ήλθε μαζί με το μωρό της στην Κίσαμο, στον Ναό του Αγίου και μαζί με τις ευχαριστίες της έφερε μια λαμπάδα  και ένα ασημένιο ομοίωμα βρέφους και τα εναπόθεσε στην θαυματουργό εικόνα του Σπυρίδωνος.

Αφήστε μια απάντηση